Tandartspraktijk De Brier

Het team

Betrokken en bekwaam


Ons team bestaat uit twee tandartsen, een praktijkmanager, een mondhygiëniste, zes (preventie-)assistentes en een interieurverzorgster.

Tandartsen


Willem Reintjes

Willem Reintjes heeft in april 2011 zijn diploma tandheelkunde behaald. In augustus 2015 heeft Willem de praktijk van Bert Janssen overgenomen en is hij op de huidige locatie gestart met Tandartspraktijk de Brier.
Willem heeft naast algemene tandheelkunde veel affiniteit met cosmetische tandheelkunde. Tijdens zijn studie heeft hij zich verdiept in het maken van cosmetische composietrestauraties.
Willem is fulltime werkzaam in de praktijk.

Marlou van Zwamen

Marlou van Zwamen is sinds 10 jaar afgestudeerd als tandarts. Geboren en getogen in Venray. In Maart 2021 is Marlou gestart bij Tandartspraktijk de Brier. Ze kijkt er naar uit om jullie binnen onze praktijk te ontmoeten. Marlou werkt van maandag t/m donderdag.

Renske de Jong

Renske is in September 2021 bij de Brier gestart. Renske vindt het met name leuk om slijtage te behandelen en om tanden weer mooier op te bouwen/verfraaiien waar mogelijk. Op dit gebied heeft ze ook al meerdere opleidingen en cursussen gedaan. Renske neemt graag de tijd voor haar patiënten en vindt een goede uitleg belangrijk. Renske heeft ervaring met het behandelen van angstpatiënten en kinderen. Renske werkt op dinsdag en woensdag bij ons in de praktijk.

Janneke Jenneskens

Janneke Jenneskens is in december 2022 afgestudeerd als Tandarts. Sinds maart 2021 was Janneke, onder supervisie van de tandartsen gestart met werken bij tandartspraktijk de Brier.
Janneke werkt op de maandag middag en avond. donderdag en vrijdag in de even weken.

Praktijkmanager


Tineke Reintjes-Nabben

Tineke Reintjes-Nabben is getrouwd met Willem. Vanaf augustus 2015 is zij werkzaam als praktijkmanager bij tandartspraktijk de Brier. Heeft u vragen over bijvoorbeeld planning, financiën of een klacht, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen. Tineke werkt op maandag ochtend, dinsdag, woensdag en vrijdag ochtend.

Mondhygiënisten


Katja Backus

Katja Backus is in juli 2017 afgestudeerd als mondhygiënist. Katja werkt op de maandagen, woensdagen en donderdagen bij ons in de praktijk.

Demi Roelofs

Demi Roelofs is in 2021 afgestudeerd als mondhygiënist. Demi werkt op de woensdagen en donderdagen bij ons in de praktijk.

Paro-preventie-assistente


Jane van Helden

Jane van Helden doet een aantal (deel)behandelingen zelfstandig, als de tandarts daartoe opdracht geeft en in de buurt beschikbaar is. Jane heeft veel ervaring en wordt vooral ingeschakeld bij de nazorg van parodontale (ofwel tandvlees-)behandelingen.

Preventie-assistentes


Kim Maters, Els Peters, Gea Zoetemeijer, Vivian Maas-Hoeijmakers, Janneke Robben en Marjanne Siebers

De preventie-assistentes zijn naast het assisteren van de tandarts gekwalificeerd om preventieve handelingen, zoals poetsinstructies, uit te voeren. Ook kunnen zij tandsteen tot 3mm onder het tandvlees verwijderen.
Preventie-assistentes mogen een aantal (deel)behandelingen zelfstandig doen, als de tandarts daartoe opdracht geeft en in de buurt beschikbaar is.

Tandartsassistente


Marjanne Siebers

Marjanne heeft al heel wat jaren ervaring als tandartsassistente en is in 2022 ons team komen versterken. Je vindt Marjanne bij ons in de praktijk hoofdzakelijk naast de tandarts in de behandelkamer.

Interieurverzorgster


Carol Dizon-Weijs

In December 2016 is Carol ons team komen versterken.
Carol is onze onzichtbare en onmisbare kracht die er 's avonds en in het weekend voor zorgt dat wij steeds weer in een frisse praktijk kunnen starten.

Stagiaires


Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de opleiding van jonge vakmensen. Niet alleen tandartsassistentes en mondhygiënisten maar ook studenten die leren voor directiesecretaresse of managementassistent zijn van harte welkom. U zult bij ons in de praktijk dan ook regelmatig stagiaires tegenkomen.

Contact

Waar zitten wij


Tandartspraktijk DE BRIER

Leunseweg 53b

5802 CG Venray

0478 - 58 72 73

 

info@tandartspraktijkdebrier.nl

www.tandartspraktijkdebrier.nl

Tandartspraktijk DE BRIER

Leunseweg 53b

5802 CG Venray

0478 - 58 72 73

 

info@tandartspraktijkdebrier.nl

www.tandartspraktijkdebrier.nl