Tandartspraktijk De Brier

De praktijk

Modern en persoonlijk


Op 31 augustus 2015 hebben wij op onze moderne locatie op de Leunseweg in Venray de deuren geopend. Tandarts Janssen is overgenomen door tandarts Willem Reintjes. In 2021 vormen tandartsen Willem Reintjes en Marlou van Zwamen samen met ons ervaren en enthousiaste team Tandartspraktijk de Brier. 

Tandartspraktijk de Brier is een moderne praktijk die u hoogwaardige up-to-date tandheelkundige zorg biedt. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Tandartspraktijk de Brier richt zich op de algemene tandheelkunde in de brede zin. Voor specialistische behandelingen zoals implantaten, orthodontie en kaakchirurgie, krijgt u van ons een verwijzing voor behandeling bij een collega.

Honderd worden met je eigen tanden! Een mens kan zijn gebit een heel leven lang behouden. Het belangrijkste ingrediënt om dit te bereiken, is preventie; het voorkomen dat gebitsziektes ontstaan. Dit begint met een goede mondverzorging. Wij vinden het daarom belangrijk om vanaf jonge leeftijd veel aandacht te besteden aan preventie.

Dit doen wij door middel van voorlichting en advies. De tandartsen worden hierbij ondersteund door een mondhygiëniste en (paro)preventie-assistentes. 

Op het eerste oog lijkt er veel veranderd voor de patiënten van tandartspraktijk Janssen. Onze praktijk is groter en moderner geworden. Maar we blijven natuurlijk gewoon dezelfde persoonlijke zorg bieden als voorheen. 

Wij vinden het belangrijk om onze zorg laagdrempelig te houden. Daarom stellen wij uw vragen en persoonlijke bevindingen bijzonder op prijs. Mocht u niet geheel tevreden zijn over onze dienstverlening, voel u dan vrij om dit aan te geven bij een van onze teamleden. Verloopt dit gesprek niet naar volle tevredenheid of heeft u behoefte om in alle rust met iemand te praten? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Tineke Reintjes-Nabben. 

Contact

Waar zitten wij


Tandartspraktijk DE BRIER

Leunseweg 53b

5802 CG Venray

0478 - 58 72 73

 

info@tandartspraktijkdebrier.nl

www.tandartspraktijkdebrier.nl

Tandartspraktijk DE BRIER

Leunseweg 53b

5802 CG Venray

0478 - 58 72 73

 

info@tandartspraktijkdebrier.nl

www.tandartspraktijkdebrier.nl